Lady Gaga's videoclip Stupid Love Beeld © YouTube-kanaal Lady Gaga

Lady Gaga is ouderwets excentriek in nieuwe clip

28 februari 2020 10:51

Jarenlang stond ze bekend om haar opvallende outfits en excentrieke looks: Lady Gaga (33). De popster laat oude tijden herleven in haar nieuwe videoclip.

Vleesjurken, pakken van latex, extreem hoge hakken: je kunt het zo gek niet bedenken op Lady Gaga heeft het een keer gedragen. Een paar jaar geleden ging bij haar de knop om en werden haar looks wat 'normaler'. Tot nu.

Lady Gaga heeft voor het eerst in drie jaar een nieuw nummer uitgebracht: 'Stupid Love'. In de clip is te zien hoe ze als een soort Power Ranger de aarde probeert te redden door te dansen. Haar roze outfits waren perfect geweest voor carnaval.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga stapt in het huwelijksbootje met zichzelf

De zangeres maakte in 2018 nog een uitstapje naar film door de hoofdrol te spelen in A Star Is Born en scoorde samen met Bradley Cooper een enorme hit met het nummer 'Shallow'. Ook gooide Lady Gaga hoge ogen met het nummer 'I'll Never Love Again'.

Na deze wat rustigere nummers is ze dus terug met 'Stupid Love', dat meer doet denken aan nummers uit haar 'Just Dance'-tijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga bevestigt nieuwe vlam met verliefde foto

Lady Gaga zit absoluut niet stil. Naast zingen en acteren heeft ze ook een eigen make-uplijn. Leco vertelt er alles over:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!