Rapper Offset maakt acteerdebuut in NCIS: Los Angeles

02 maart 2020 04:23

Offset (28) heeft zijn televisiedebuut als acteur gemaakt. De rapper is te zien in een aflevering van NCIS: Los Angeles die zondagavond werd uitgezonden in de VS.

“Ik wilde laten zien dat ik alles kan doen dat me aangeboden wordt”

De echtgenoot van Cardi B speelt in de serie een undercover CIA-agent die terroristische activiteiten bestrijdt. In een promofilmpje dat zender CBS voor de uitzending online zette, zegt de rapper: "Ik wilde niet beginnen met acteren en meteen in een bepaalde categorie gestopt worden, dat je de hele tijd de bad guy moet spelen. Ik wilde laten zien dat ik alles kan doen dat me aangeboden wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B gaat uit haar plaat na kritiek op uiterlijk dochtertje

Vast castlid LL Cool J, zelf ook van origine rapper, vond het mooi om te zien hoe zijn vakgenoot een stereotype casting heeft vermeden. "Als je rapper bent, dan denkt iedereen dat je een gangster gaat spelen, dat je alleen een boef kan zijn, of iemand anders van de straat. En hij is de compleet andere kant opgegaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politie op zoek naar rapper Offset

Offset kijkt positief terug op zijn acteerdebuut: "Als ik eerlijk ben was het een van mijn mooiste ervaringen, en iedereen behandelde me als familie", aldus de rapper. "En mijn fans kunnen niet wachten om me iets anders te zien doen."  

Toch vergeet de muzikant ook zijn roots niet: in de aflevering van de politieserie was een nieuw nummer, Danger, van Offset te horen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!