Beeld © ANP

Manon Meijers not amused met verloofde Guus Meeuwis

10 maart 2020 11:45

Op Guus Meeuwis (47) hoef je niet te rekenen als je hulp in het huishouden nodig hebt. Uit een Instagram-post van de zanger blijkt dat hij niet eens een simpel wasje kan draaien...

"Weer een lievelingstrui maat kabouter"

Guus dacht vanmorgen even snel een outfit uit de wasdroger te halen, maar dat liep anders. Op zijn Instagram-foto houdt hij pruilend een zwarte coltrui in zijn handen, die overduidelijk een paar maten gekrompen is. "Ik mag niet meer zelf de was doen", plaatst hij dan ook verslagen bij de post. "Weer een lievelingstrui maat kabouter."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Guus Meeuwis komt ook dit jaar met Groots Junior

Onder de post gaan zijn volgers stuk om zijn flater. "Binnenkort Roel van Velzen in Michael Kors", laat Bas Smit met een dikke knipoog achter onder de post. Ook Dennis van der Geest ziet de humor ervan in en reageert met: "René Droger". Chantal Janzen, Klaas van Kruistum, Sergio Herman en Charly Luske kunnen hun lach eveneens niet inhouden.

Guus' verloofde Manon Meijers vindt het minder grappig. Het is namelijk niet de eerste keer dat de zanger de mist ingaat. "Het gevoel begint me te bekruipen dat je het expres doet", schrijft ze onder de post. Ook haar volgers ruiken onraad. "Hij kan ook gewoon zeggen: 'Manon, ik wil een nieuwe trui.'"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoontje Guus Meeuwis valt in voor Kraantje Pappie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!