Beeld © Getty Images

Duffy maakt muzikale comeback na heftige bekentenis

20 maart 2020 09:25

Duffy (35) is na ruim tien jaar radiostilte weer bezig met een muzikale comeback, althans zo lijkt het. Onlangs maakte de zangeres bekend een ongelofelijk heftige periode te hebben doorgemaakt. Duffy vertelde ook dat ze binnenkort haar hele verhaal zou doen in een interview, maar daar komt ze toch op terug.

Duffy deed onlangs op haar Instagram een schokkende onthulling. In een inmiddels verwijderde post vertelde ze te zijn ontvoerd, verkracht en gedrogeerd. “Je kunt je voorstellen hoe vaak ik heb geprobeerd om dit met de wereld te delen. Ik weet niet waarom dit de juiste tijd is, maar het voelt bevrijdend om dit nu te delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Duffy: 'Ik werd verkracht en gedrogeerd'

Ze eindigde het bericht met de mededeling dat ze snel haar verhaal zou doen in een interview. Daar komt ze nu op terug, zo vertelt ze in een nieuwe Instagram-post, die is gericht aan de journalist die haar oorspronkelijk zou interviewen. “Misschien heb je de woorden gelezen die ik een paar weken geleden schreef. Ik voel me nu vrijer. Ik heb geprobeerd om een mondeling interview te doen, maar het is moeilijker dan gedacht.” De zangeres zal daarom binnenkort schriftelijk haar verhaal doen.  

In de post vertelt ze ook dat ze nieuwe muziek heeft gemaakt én verzekert ze dat platenmaatschappij Universal Music er niks vanaf weet. “Niemand weet dat ik dit doe. Ze zullen niet boos zijn, het zijn aardige mensen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duffy bedolven onder steunbetuigingen na verkrachtingsverhaal

“Het is gewoon iets voor jullie om op de radio te draaien tijdens deze moeilijke tijden. Als je het nummer leuk vindt”, vervolgt ze. Duffy is niet van plan het lied uit te brengen, maar noemt het ‘een kleinigheidje voor mensen die in quarantaine zitten'.

Het lied is al op YouTube gezet en is hieronder te beluisteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Appartement Duffy gaat in vlammen op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!