Beeld © Radio 538

Davina Michelle en Snelle brengen 17 Miljoen Mensen uit

23 maart 2020 07:09

Davina Michelle (24) en Snelle (24) hebben maandag het nummer '17 Miljoen Mensen', een cover van de nederpopklassieker van Fluitsma & Van Tijn, uitgebracht. De single komt voort uit de gelijknamige vierdelige concertreeks waarin Davina met gastartiesten in een leeg Ahoy zingt.

"Ik ben ongelofelijk trots op Snelle voor het schrijven van deze briljante tekst"

Davina en Snelle dragen het nummer in de huidige coronacrisis op aan hulpverleners, leraren, vakkenvullers en álle andere 17 miljoen mensen van Nederland. "Ik ben ongelofelijk trots op Snelle voor het schrijven van deze briljante tekst en op mijn team voor het helpen realiseren van 17 Miljoen Mensen", reageert de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Davina en Snelle maken indruk met '17 miljoen mensen'

Het eerste concert met Snelle en DI-RECT kwam vrijdag online. Vooral de herschreven versie van '15 Miljoen Mensen' maakte veel indruk. Bij medeorganisator Radio 538 kwamen er honderden reacties van fans binnen die wilden dat het nummer zou worden uitgebracht.

Eric van Tijn, een van de schrijvers van '15 Miljoen Mensen', reageerde afgelopen weekend op Radio 538 lovend op de versie van Davina Michelle en Snelle. "Ik kreeg zelf meteen kippenvel, ik was zó onder de indruk ervan. En ik voelde meteen dat dit weer een lading heeft. Het komt dubbelhard binnen bij iedereen volgens mij. Ik ben héél erg vereerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Jaap van der Wal was groot voorbeeld voor rapper Snelle

Er komen nog drie nieuwe versies van '17 Miljoen Mensen' aan. Ieder concert wordt er namelijk mee afgesloten. Onder anderen Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria zijn te gast.

Ook Trijntje Oosterhuis grijpt naar muziek in deze vreemde tijden:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!