Beeld © ANP

Jim Bakkum smeekt volgers thuis te blijven met prachtig nummer

24 maart 2020 13:05

Met drie kids heeft Jim Bakkum (32) zijn handen vol. Toch hebben hij en zijn vrouw Betinna Holwerda (41) tijd gevonden om iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem te steken. Bettina schreef dan ook een prachtig nummer.

"Ik blijf binnen voor jou, blijf je binnen voor mij?"

Net zoals Chantal Janzen, Roel van Velzen, Jeroen van der Boom en zelfs Will.i.am steekt Jim nu ook iedereen een hart onder de riem. Veilig vanuit zijn eigen huis, met zijn eigen stem. Het nummer 'Samen, alleen niet zij aan zij' is een oproep aan iedereen om te luisteren en binnen te blijven. "Ruw, origineel, nieuw, onvoorbereid, maar uit een goed hart", schrijft de zanger bij het bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum ziet in zijn dochtertje een kleine Erica Terpstra

"Ik blijf binnen voor jou, blijf je binnen voor mij? We doen dit samen, maar niet zij aan zij. Het is nu niet meer ik, maar alleen maar wij. Ik blijf binnen voor jou, blijf je binnen voor mij?", klinkt het krachtige refrein. De boodschap van Jim komt in de tekst duidelijk naar voren: blijf thuis.

Hij is niet de eerste die smeek om thuis te blijven. RUMAG heeft in samenwerking met een grote groep BN'ers, onder wie Humberto Tan, Katja Schuurman en Rob Jetten, een duidelijke boodschap voor álle Nederlanders.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!