Beeld © Warner Music

Rita Ora slaat handen ineen met Lewis Capaldi

28 maart 2020 17:16

Lewis Capaldi (23) staat niet alleen zelf in de hitlijsten, maar schrijft ook hits voor andere artiesten. Zijn nieuwste project kwam vorige week uit: 'How To Be Lonely', waarvoor hij werkte met Rita Ora (29). Wij spraken met de zangeres over haar nieuwe single.

"Dat hoewel verbindingen belangrijk zijn, we nooit de goedkeuring van anderen nodig hebben"

Rita laat weten enorm trots te zijn op het nummer, waarvan vrijdag de clip verscheen. "Ik vond het geweldig om samen met Lewis te werken voor het nummer en we hebben ontzettend veel lol gehad. Hij is een groot talent en the man of the hour."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koerier vergeet 3,5 miljoen euro aan juwelen Rita Ora

De zangeres heeft het afgelopen jaar heel de wereld gezien en stond op de bühne in bijna elke grote stad, waardoor ze veel is gaan waarderen. "Dit nummer is geïnspireerd op veel verschillende periodes van mijn leven; tijden waarin ik me realiseer dat we allemaal waardevolle mensen zijn, iets dat we moeten koesteren, en dat hoewel verbindingen belangrijk zijn, we nooit de goedkeuring van anderen nodig hebben", vertelt ze dan ook.

"Als je alleen bent, onthoud dan dat je genoeg bent en dat je de kracht hebt om je eigen keuzes te maken. Geniet ervan om jezelf te zijn!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Accountant Rita Ora de bak in voor fraude

En genieten, dat doet ze zeker. "Ik voel me enorm vrij als ik optreed of muziek maak. Muziek zal altijd mijn eerste liefde zijn, zelfs als ik aan verschillende projecten werk, schrijf en maak ik altijd muziek."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!