ANP

Armin van Buuren wint wederom danceprijs

31 maart 2020 11:22

De Nederlandse platenmaatschappij Spinnin' Records heeft bij de International Dance Music Awards (IDMA) prijzen gewonnen in de categorieën beste platenlabel en beste YouTube-kanaal. Ook Armin van Buuren (43) viel in de prijzen. Dat maakte de organisatie Winter Music Conference in Miami bekend. Ook Spinnin'-act Nora En Pure won een IDMA voor beste vrouwelijke artiest in de categorie house.

Armin van Buuren (43) viel weer eens in de prijzen. Hij won een award voor beste radioshow met A State Of Trance, die door honderd radiostations in 84 landen wordt uitgezonden en naar schatting 37 miljoen luisteraars heeft.

In de categorie beste mannelijke Hardstyle-act kende Nederland ook een winnaar. De 34-jarige Nederlandse dj en muziekproducer Willem Rebergen, alias Headhunterz, pakte de award.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Armin van Buuren verwelkomt jonge fans bij extra show

België won ook meerdere prijzen. Dimitri Vegas & Like Mike werken verkozen tot beste artiesten, Charlotte de Witte tot beste techno-dj, Mandy de Witte is de beste vrouwelijke hardstyle-artiest en Tomorrowland werd uitgeroepen tot beste festival.

De uitreiking van de prestigieuze prijzen stond gepland op 19 maart tijdens de 35e Winter Music Conference (WMC) in Miami, maar het festival is vanwege de uitbraak van het coronavirus uitgesteld naar een nog onbekende datum. De winnaars werden dit keer via de socialmediakanalen van de WMC bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!