Beeld © ANP

OG3NE-zusjes zingen Bohemian Rhapsody in thuisquarantaine

31 maart 2020 14:05

Lisa, Amy en Shelley Vol, beter bekend als OG3NE brengen de dagen afzonderlijk in thuisquarantaine door. Amy behoort namelijk tot de risicogroep omdat ze door een aangeboren afwijking maar één long heeft. De zusjes hebben toch een manier gevonden om met elkaar te zingen. Ditmaal gaan ze voor het iconische 'Bohemian Rhapsody' van Queen.

"Dit was een hele uitdaging"

De stemmen van de drie zussen klinken als vanouds. Met hun driestemmige zang klinken ze in sommige delen van het lied als een stel engelen. "Dit was een hele uitdaging. 'Bohemian Rhapsody' vanuit thuisisolatie", schrijven ze bij de video op Instagram.

Om het nummer op te nemen filmden Lisa, Amy en Shelley zich allemaal in hun eigen huis, afgezonderd van elkaar. "Met de muzikale begeleiding op één oortje", leggen ze uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

OG3NE-zusjes staan stil bij verjaardag moeder

Met het liedje hoopt het drietal mensen te kunnen helpen in deze tijden van coronacrisis.  "Als deze video helpt om je gedachten te verzetten, als is het maar voor een paar seconden, dan hebben we ons doel bereikt."

Onder de video krijgen de meiden een groot aantal positieve reacties. "Tranen in mijn ogen. Wat mooi gedaan, dames", reageert iemand. Een ander: "Dit is echt genieten. Jullie zijn zo bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

OG3NE vindt alsnog manier om samen te zingen

De dames van OG3NE weten niet van ophouden

04:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!