Beeld © ANP

Famke Louise laat fans schrikken door video op Instagram

02 april 2020 20:50

Famke Louise heeft haar fans een mini hartaanval bezorgd. De 21-jarige besloot het paardrijden weer op te pakken, maar dat ging 'met vallen en opstaan'.

"Ik viel als een plank op de grond"

Ook voor Famke Louise zijn het gekke tijden. Normaal gesproken staat haar agenda vol met optredens, maar vanwege het coronavirus is deze nu helemaal leeg. Voor wat afleiding besloot ze naar de manege te gaan, maar dat verliep niet helemaal goed... 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise bedreigd: 'Ik zat in een hotel ondergedoken'

Hoewel Famke in haar Stories deelt dat ze in galop door de weilanden raast, is op haar Instagram-feed een andere video te zien. Eentje waar ze keihard onderuit gaat. "Ik viel als een plank op de grond”, vertelt ze aan haar volgers. Gelukkig kan ze er wel wel nog om lachen, dat blijkt wel uit het bijschrift. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise beschuldigt The Pussycat Dolls van plagiaat

Een foto van Famke Louise op haar Instagram waarop ze in China tussen de dode dieren liep, leverde bakken met kritiek op. Volgens de foto zou ze daar zijn om bontjes uit te zoeken voor haar kledinglijn, maar niets blijkt minder waar. De zangeres was er juist om de Chinese bontmarkt te ontmaskeren voor haar Videoland-documentaire Bont Girl.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise flink door het stof na valse beschuldigingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!