Marco Borsato Beeld © ANP

Voorlopig geen nieuwe muziek van Marco Borsato

08 april 2020 11:49

Relaties die stranden, kunnen vaak een enorme inspiratiebron voor muziek zijn. Nu Marco Borsato (53) in scheiding ligt zou dit dus kunnen zorgen voor een album vol break-upsongs. Toch is het volgens zijn vriend en vaste liedjesschrijver John Ewbank (51) nog lang niet zover.

"Hij gaat wel door een dalletje"

Giel Beelen sprak met John Ewbank in de Veronica Ochtendshow. Nu hij met zijn zwangere vriendin Kelly Weekers thuis zit, heeft hij alle tijd om thuis muziek te maken. "Muziek kan je op je laptop overal maken." De coronacrisis geeft hem voldoende inspiratie voor muziek, maar hij richt zich ook op zijn gezin. "Je hebt geen druk meer. Marco was sowieso al overspannen natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zegt Leontine de achternaam Borsato vaarwel?

Nieuwe muziek van Marco en John hoeven we niet snel te verwachten. "Hij gaat wel door een dalletje", vertelt Marco's goede vriend. "Dat soort dingen moet je echt niet onderschatten. Als je dat voor je kiezen krijgt. Ik heb het vaker om me heen gezien; dat kan echt lang duren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Kelly Weekers deelt update van haar groeiende babybuik

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Marco een burn-out heeft. Zijn hele agenda werd leeggehaald en hij werd vervangen als coach in The Voice Kids

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!