Douwe Bob geeft virtueel vrijdagmiddagconcert

20 april 2020 11:35

Douwe Bob (27) is de tweede artiest die een virtueel concert geeft tijdens de vrijdagmiddagborrel op de website nationalevrijmibo.nl. Jett Rebel (29) ging hem al voor. Het concert is meer dan 9.000 keer bekeken en overschreed de grens van 10.000 reacties op sociale media.

"We hebben het neergezet in slechts zeven dagen"

"We hebben het neergezet in slechts zeven dagen. Dat hebben we enkel kunnen realiseren door het grote enthousiasme en de enorme inzet van al onze partners", zegt Mike Veldhuis, die het initiatief opzette.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob trekt naakt ten strijde tegen coronavirus

Mede-initiatiefnemer Danny Frietman zegt: "Het is fantastisch om te zien hoeveel steun ons initiatief heeft gekregen. Als je je mede gesteund weet door Mona Keijzer, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, betekent dat iets! Dan verbind je."

De volgende virtuele NationaleVrijMiBo met Douwe Bob is vrijdagmiddag 24 april. Dan verzorgt VVD-Kamerlid Jan Middendorp de introductie. Aanvankelijk werd het initiatief bedacht voor medewerkers in de ICT-sector, maar ook mensen die buiten de ICT werken kunnen zich aansluiten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader van zanger Douwe Bob overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!