Beeld © ANP

Edsilia Rombley verrast moeder op bijzondere wijze

22 april 2020 19:45

Ook Edsilia Rombley kan en mag momenteel haar geliefde moeder niet zien, maar dat weerhoudt de 42-jarige zangeres er niet van om haar eens goed te verrassen. Op haar Instagram deelt ze dan ook bijzonder filmpje en het is moeilijk om het droog te houden.

"Wat was dit leuk en bijzonder"

“Wat was dit leuk en bijzonder”, begint Edsilia haar bericht bij het filmpje. “Ik heb een liedje voor mijn moeder opgenomen en haar spontaan verrast door dit op 1.5 meter afstand voor haar te zingen." Volgens Edsilia is het een ‘soort verjaardag/moederdag/i just love you-cadeau’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rol Edsilia Rombley op songfestival was al bekend

Het is voor Edsilia moeilijk moet niet bij haar in de buurt te zijn en ze legt uit dat ze haar geliefde moeder enorm mist. “Daarom voelt het goed dat ik met dit liedje mijn warme gevoelens voor haar en met haar kan delen.” Op het filmpje is te zien hoe Edsilia haar moeder verast en het nummer alvast voor haar zingt. Hoewel haar volgers het lied nog niet kunnen beluisteren, spreekt de reactie van haar moeder boekdelen.

Edsilia is ook zeker de beroerdste niet en zal het lied ook officieel gaan uitbrengen. Lieve Mama is vanaf 24 april te streamen.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal, Edsilia en Jan trots op songfestivaldebuut

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!