Beeld © Getty Images

Complimenten voor fan na remix Dua Lipa en tune BBC News

28 april 2020 17:02

De dag kan voor twitteraar Ben Howell niet meer stuk. Hij had een mash-up gemaakt van een track van Dua Lipa (24) en de begintune van het nieuws van de BBC. Zowel de zangeres als de Britse omroep konden dat zeer waarderen.

"Het is een absolute knaller. Gebruik hem meteen"

Ben zette zijn remix van het nummer 'Hallucinate' maandagavond online. Dinsdagochtend reageerde BBC-presentator Greg James er al op. De dj van Radio One stuurde een link van het nummer door naar de nieuwsredactie van de BBC. "Ben heeft een nieuwe openingstune voor jullie gemaakt", schreef de dj bij zijn tweet. "Het is een absolute knaller. Gebruik hem meteen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Europese tournee Dua Lipa vindt pas in 2021 plaats door corona

Een woordvoerder van BBC News reageerde en meldde aan James dat er "met de bazen" over gesproken gaat worden. Intussen is de maker in zijn nopjes met de tweet van James. "Ik zit te blozen boven mijn cornflakes", schrijft hij in een reactie.

Ook Dua Lipa is te spreken over het werk. Ze had de link toegestuurd gekregen van de Radio One-dj. "Dank je. Ik denk dat er een nieuwe tune moet komen", schreef de Britse zangeres op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa en Miley Cyrus zetten samenwerking op laag pitje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!