Beeld © ANP

Martin Garrix treedt vanaf zijn jacht op tijdens Bevrijdingsdag

30 april 2020 17:29

Martin Garrix (23) treedt op 5 mei vanaf zijn jacht op met een speciale live-set, dat maakte 'The Media Nanny' donderdag bekend. De dj/producer vaart in een één uur durende show over de Hollandse wateren om alsnog een beetje Bevrijdingsdag te vieren.

"Ik wilde al heel lang zoiets doen"

"Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen", laat Garrix weten. "Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Qmusic weet Martin Garrix te strikken voor Koningsdagfestival

Niet alleen in Nederland is het dan feest, ook in het buitenland worden diverse feestdagen gevierd. Zo is het dinsdag Cinco de Mayo in de VS en Mexico, viert Zuid-Korea Kinderdag en worden in de VS leraren in het zonnetje gezet tijdens Nationale Lerarendag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martin Garrix herdenkt 'brother' Avicii op sterfdag

In de special komen naast de grootste hits van de dj ook een aantal exclusieve tracks voorbij. Garrix werkte hiervoor samen met Insight TV, een zender die de show op Bevrijdingsdag over de hele wereld uitzendt. De show is dinsdag vanaf 19.00 uur ook via het YouTube-kanaal van Martin Garrix te bekijken.

Martin liep een tijdje geleden een heftige blessure op. Aan RTL Boulevard vertelde hij hoe het met hem is, nu hij volledig hersteld is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!