Beeld © YouTube @OG3NE

OG3NE-zusjes zingen rake medley van liefdes(verdriet)liedjes

7 mei 2020 14:13

Het is weer donderdag en dat betekent tegenwoordig dat we weer kunnen genieten van een nieuwe cover van de meiden van OG3NE. Lisa, Amy en Shelley Vol coverden eerder al hits als 'Jolene' en 'Bohemian Rhapsody'. Nu zingen ze een 'heartbreak-medley', vol met liedjes over liefdesverdriet.

Omdat zusje Amy is geboren met een afwijking heeft zij maar één long. Om die reden hoort ze dus tot de risicogroep die zieker zou worden wanneer ze het coronaviris onder de leden krijgen. Uiteraard willen de drie zussen nog wel samen zingen en dat doen ze nu al weken op rij apart van elkaar, vanuit hun eigen huizen. De meiden nemen hun stukken individueel van elkaar op, wat het eindresultaat des te knapper maakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

OG3NE zingt Disney-medley vanuit thuisquarantaine

Ditmaal brengen ze dus een medley van liedjes over liefdesverdriet. 'Prachtige liedjes over een situatie die we allemaal wel eens hebben meegemaakt', schrijven ze onder de video. Ze doen het op een heel ingetogen en gevoelige manier, waardoor hun optreden - wederom - keihard binnenkomt. Uiteraard horen we ook nu weer hun bekende samenzang, een talent dat de zusjes als geen ander beheersen.

De thuisisolatie-clips van OG3NE scoren week na week goed bij het publiek. In de video hieronder zie je er meer over.

OG3NE weet te scoren met thuis-isolatie clips

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!