Beeld © Temptation Talk

Roshina doet opmerkelijke onthulling telefoon-gate Temptation

7 mei 2020 19:05

Roshina gaat in 'Temptation Talk' nogmaals in op alle ophef rondom de meegesmokkelde telefoon van Melissa. Hoewel het lijkt alsof de meiden niet doorhebben dat ze worden gefilmd, vertelt Roshina nu dat ze zich wel degelijk bewust zijn van alle camera's.

"Wat wij als meiden vaak deden was heel vaak naar de wc gaan"

Op de bank tegenover Rick Brandsteder doet Roshina een boekje open. "Wat wij als meiden vaak deden was heel vaak naar de wc gaan, als we zoiets hadden van: laat ons met rust", vertelt ze. De presentator maakt mooi gebruik van haar quote om Roshina voor het blok te zetten. "Dus niet alleen voor een belletje?" probeert hij haar uit te lokken, waarop de Temptation-babe enkel zegt: "Geen commentaar". 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Temptation-verleider speelde mini-rol in Mocro Maffia

Toch kan ze het niet laten om er nog even over uit te wijken. En wat blijkt: die avond hebben zij en Melissa zo'n vier(!) uur lang op de badkamer gezeten om alles door te nemen. "Alles wat is gebeurd is hoe het moest gaan voor mij", aldus Roshina over haar Temptation-avontuur. Karim deed eerder ook al een aantal uitspraken over de berichtjes in Temptation Gossip:

Temptation Gossip: Karim vertelt de waarheid over het webcammen

07:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roshina gooit sleaze en dirt Temptation Island op straat

Ook rapper Bizey is van de partij tijdens de uitzending - net zoals hij er tijdens de reguliere afleveringen ook altijd is. Niet fysiek, maar met zijn muziek. In Temptation Talk vertelt hij eigenlijk wel gevleid te zijn. "Ik vind het wel master. Elk seizoen is het wel raak sinds ik muziek maak", vertelt hij. Rick gaat zelfs zo ver dat hij claimt dat zijn hits de show bepalen. "Ze bepalen soms zelfs de volgende stap", gaat Rick verder. "Ik wil je nergens de schuld van geven…"

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!