Beeld © Getty Images

Justin Bieber en Ariana Grande stijgen samen naar grote hoogte

08 mei 2020 07:49

Justin Bieber (26) en Ariana Grande (26) hebben samen een nummer opgenomen. De single 'Stuck With U' is deze ochtend met de hele wereld gedeeld.

"Eindelijk werken we samen"

Het is een bijzonder lied voor Ariana en Justin. Alle opbrengsten van 'Stuck With U' gaan namelijk naar het goede doel. Met het bedrag worden beurzen betaald voor kinderen van zorgmedewerkers die zwaar zijn getroffen door de coronacrisis.

In de clip van het lied zien we mensen van over de hele wereld die in thuisquarantaine zitten. Ook laten Justin en Ariana zien hoe zij hun tijd thuis doorbrengen, met hun geliefden.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ariana Grande kan na straatverbod stalker opgelucht ademhalen

Justin vindt het ontzettend leuk dat dit lied, wat hij samen met Ariana zong, is verschenen. Op Instagram deelt hij een foto van toen de twee nog een stuk jonger waren. 'Twee baby's die helemaal zijn opgegroeid. Eindelijk werken we samen', schrijft bij bij de foto.

De reacties op het nummer zijn ontzettend positief. 'Ik kon de hele tijd niet stoppen met glimlachen', schrijft iemand in de reacties op YouTube. Een ander: 'Ariana klinkt echt als een engel. Het is prachtig'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!