Beeld © ANP

Online-concert OG3NE verliep niet zoals gepland

17 mei 2020 20:40

De livestream van het thuisconcert van OG3NE werkt niet vlekkeloos. De drie zussen gaven zondag vanuit een 'coronaproof' gebouwde en gedecoreerde studio een show. Op social media wordt echter veel geklaagd over de livestream.

"Gemiste kans"

"Ik zit er helemaal klaar voor en dan word je eruit gegooid en mis je een deel van het concert", zegt een fan. Anderen lukt het zelfs helemaal niet om in te loggen op de stream. "Het lijkt zo leuk, een online home isolation concert van OG3NE. Helaas staat de techniek nu niet voor niets, want het werkt niet. Gemiste kans." Sommige fans waarschuwen de zussen nog en vragen of ze niet even kunnen wachten met zingen. "Meiden, het inloggen op de site lukt bij velen niet. Niemand komt erin en het begint al."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE geeft Eurovisie-fans waar ze op zaten te wachten

Het management van OG3NE laat in een reactie aan De Telegraaf weten dat het gaat om een storing op het Amerikaanse streamingplatform. "Momenteel zijn we aan het overschakelen naar een ander platform. Via Ticketpoint ontvangt iedereen een nieuwe link en beginnen we om 21:00 uur van voren af aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE eert overleden moeder op bijzondere wijze

Bijna 10.000 fans hebben een kaartje gekocht. De online luisteraars kunnen ook chatten met Lisa, Amy en Shelley.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE weer de bühne op, maar dan coronaproof

OG3NE boekte de afgelopen weken veel succes met Home Isolation-video's op sociale media. Zo ging de uitvoering van Queens 'Bohemian Rhapsody' viral.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!