Beeld © ANP

Cinematograaf lekt verschijningsdatum nieuwe single Kanye

23 mei 2020 14:42

Kanye West brengt mogelijk volgende week een nieuwe single uit. Dat zei cinematograaf Arthur Jafa, die de videoclip voor het nummer opnam, in een interview met de Franse modeontwerpster Michèle Lamy op Instagram Live.

"Het staat op zijn nieuwe plaat 'God's Country' en dit wordt de eerste single, geloof ik"

Jafa onthulde in het gesprek een video van Kanye te hebben opgenomen en maakte ook de titel van Kanyes nieuwe album bekend. "Het staat op zijn nieuwe plaat 'God's Country' en dit wordt de eerste single, geloof ik."

De videokunstenaar wist niet of hij het nieuws wel had mogen verklappen. "Misschien heb ik nu wel uit de school geklapt. Het staat op het aankomende album. Ik weet niet wanneer de plaat uitkomt maar de single ergens volgende week denk ik. Mogelijk, het is nog niet definitief."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West mag zich vanaf nu officieel miljardair noemen

Het laatste album van de rapper, 'Jesus Is King', kwam vorig jaar oktober uit. Twee maanden later bracht Kanye ook een plaat uit met het koor van zijn muzikale 'kerkdienst' Sunday Service. De titel van zijn komende plaat doet vermoeden dat de rapper zich houdt aan zijn voornemen om geen seculiere muziek meer te maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!