Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez gaat bijna ten onder aan cancelen huwelijk

27 mei 2020 17:59

De zangeres is ten einde raad nu haar sprookjeshuwelijk is afgeblazen vanwege het virus. "Mijn hart is een beetje gebroken, want we hadden geweldige plannen", vertelt Jennifer Lopez (50) in 'The Today Show'.

"We moeten gewoon afwachten. Misschien gaat het nóg beter worden"

De bruiloft van de superster en haar Alex Rodriguez (44) is tot een nader te bepalen datum uitgesteld. Hierover vertelt ze: "We moeten gewoon afwachten hoe dit gaat evolueren. Het is wel teleurstellend na het jaar dat ik had, met de Super Bowl en de opnames van World of Dance. Ik was van plan om tijd vrij te nemen - wat ik nu eigenlijk doe - maar we hadden zoveel plannen voor de zomer en het komende jaar, maar alles staat nu on hold."

Ondanks alles probeert J.Lo. positief te blijven: "Weet je wat? God heeft een groter plan voor ons. We moeten gewoon afwachten. Misschien gaat het nóg beter worden. Dat moet ik gewoon geloven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Jennifer Lopez (12) schrijft eerste boek

Haar hubby to be denk daar hetzelfde over.  "Alles staat op pauze nu, we zien wel waar de wereld ons brengt", laat hij weten. "Dit zijn uiteraard ongekende tijden. Wij willen veiligheid dus vooropstellen en ervoor zorgen dat onze kinderen goed verzorgd worden."

Lopez en Rodriguez zijn sinds 2017 samen en verloofden zich in maart vorig jaar. De oud-speler van de New York Yankees, ook bekend als A-Rod, is een keer eerder getrouwd en heeft net als zijn aanstaande twee kinderen. Jennifer stapte drie keer eerder in het huwelijksbootje: met Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) en Marc Anthony (2004-2014).

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Jennifer Lopez stelt bruiloft uit'

Wie had dat een paar maanden geleden kunnen bedenken, toen Jenny from the Block nog met haar billen stond te schudden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!