Beeld © YouTube: @OG3NE

OG3NE-zusjes bezorgen wederom kippenvel met nieuwe cover

28 mei 2020 14:45

De dames van OG3NE besloten dat het na verschillende medleys weer eens tijd was voor een kleine en intieme cover. Met Dua Lipa's nummer ‘Homesick’ weten de dames dan ook de gevoelige snaar te raken in hun allernieuwste home isolation-video.

De zusjes steken hun volgers al wekenlang een hart onder de riem met hun muzikale kunststukjes en ook nu zorgen ze wederom voor kippenvel bij de nodige kijkers. 'Momenteel zijn er veel mensen die niet bij hun geliefde kunnen zijn. Ook al gaat veiligheid en gezondheid voorop, het blijft moeilijk om iemand te missen', zo schrijven de zusjes onder de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot verlies voor OG3NE-zusje Lisa en haar Ergin

Homesick is oorspronkelijk geschreven door Dua Lipa en Coldplay-frontman Chris Martin, die ook als achtergrondzanger te horen is. Volgens het drietal past het nummer precies in deze tijdsgeest. 'Veel mensen hebben heimwee (homesick) en wij geloven dat het een verlangen is, niet naar een specifieke plek maar naar een specifiek persoon.'

De video kan rekenen op flink wat liefdevolle reacties. 'Zo mooi, ik heb overal kippenvel', 'Bizar goed' en 'Buitengewoon mooi' zijn enkele van de vele lovende reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE weet juiste snaar te raken met gloednieuwe thuis-medley

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!