Beeld © Topnotch

Rapper Chivv stoot de 3JS van de troon in Album Top 100

29 mei 2020 17:03

Het tweede album van Chivv doet het goed in de hitlijsten. De rapper is deze week op de eerste plek in de Album Top 100 binnengekomen met zijn nieuwe plaat 'Un4gettable Nights'. Ook vorig jaar voerde hij de charts aan met '2 Borden, 1 Tafel'.

"Bedankt voor alle support!"

Chivv, die het album schreef en opnam in Ghana, is blij met het succes. "Ik heb echt een onvergetelijke tijd gehad in Ghana. Dat het album vandaag op nummer 1 is gekomen is voor mij de ultieme bekroning op de bijzondere momenten die ik heb beleefd daar. Bedankt voor alle support!", laat hij weten in een reactie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Chivv maakt track over EOTB-Lena

Morgen verschijnt een documentaire over zijn reis naar Ghana. Ook start de rapper een crowdfunding campagne voor het dorp waar hij verbleef, om zo geld in te zamelen voor kinderen daar. Deze kinderen zijn ook te zien in de documentaire en de aankomende videoclip van Chivv.

De rapper stoot de 3JS van de troon. De Volendammers kwamen vorige week binnen op de eerste plek met hun nieuwe album De aard van het beest, maar zijn deze week naar de dertigste plaats gezakt. Net als vorige week staan The Weeknd met After Hours en Dua Lipa met Future Nostalgia op respectievelijk de tweede en derde plek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronald de Boer over wat hij echt vindt van schoonzoon Ronnie Flex

Kevin

Chivv is niet de enige rapper die de hitlijsten bestormd. Het nummer 'Gordelweg', over een straat in Rotterdam, van Kevin staat op nummer 1 in de Single Top 100. De rapper werd onder meer gefeliciteerd door de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!