Beeld © ANP

Suzan & Freek geven uniek livestreamconcert voor fans

03 juni 2020 09:42

Suzan & Freek treden op 21 juni op voor een lege zaal in poppodium Hedon in Zwolle. Fans kunnen echter thuis meekijken, zo kondigt het duo woensdag aan.

"We missen jullie"

"We missen jullie, we hebben super veel zin om weer op te treden en daarom gaan we iets doen waar we heel erg naar uitkijken: we geven een exclusief livestreamconcert waar je bij kunt zijn, gewoon vanuit je huiskamer", laten Suzan & Freek weten. De twee zouden dit jaar eigenlijk op clubtoer gaan en op verschillende festivals spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw nummer Suzan & Freek komt Jan Smit wel héél bekend voor

"We zouden voor het eerst met onze band spelen en daar hadden we zó veel zin in. We missen de energie die we krijgen van onze fans, de geur van het podium en het geluid van een zaal vol met mensen terwijl je, achter de deur naar het podium, elkaar zenuwachtig maar vol adrenaline nog één keer succes wenst vlak voordat je het podium op loopt. We hebben dan ook enorm veel zin om weer te gaan spelen."

Tickets voor het livestreamconcert zijn via de site van Suzan & Freek te koop. Fans mogen zelf bepalen wat ze voor een kaartje willen betalen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Foto Suzan & Freek zorgt voor luchtigheid in tijden van corona

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!