Beeld © ANP

Tony Junior hekelt influencers in de muziekwereld

03 juni 2020 17:09

De 30-jarige dj groeide op met overal muziek om hem heen en het artiestenbloed stroomt dan ook door zijn aderen - iets wat niet gek is als je vader Toni Peroni is. Maar hoewel hij zelf gek is op muziek maken, vindt hij niet dat iedereen zomaar de studio in moet duiken. Integendeel...

"Alle artiesten die muziek zien als snelle weg om iets te bereiken en daarmee een slecht voorbeeld zijn voor kinderen"

In Veronica Magazine is Tony erg duidelijk over zijn standpunt. Volgens de dj zijn er veel artiesten die een single uitbrengen zien als een snelle weg om iets te bereiken. En dat geeft volgens hem een slecht voorbeeld aan de jeugd. Tony bedoelt niet de Lil’ Kleine en Boefs van de wereld “maar meer van die influencers die opeens ook dj worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan en Tony Junior hebben een 'relatie 2.0'

Voor Tony is het nooit een vraag geweest of hij in de muziekindustrie zou belanden, hij kreeg het met de paplepel ingegoten. Hij sloot zich zelfs al eens op in zijn studio, zoals je ziet in de video hieronder.

"Ik ben opgegroeid in de muziek, dus ik wist niet beter (…) toen ik één jaar was, zat ik al bij mijn moeder achter een drumstel", vertelt hij over zijn grote liefde. "Mijn ouders hadden vroeger een bar en oefenruimtes, mijn vader was drummer en mijn moeder was ook muzikaal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior trakteert zijn fans op tien uur durende dj-livestream

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!