Beeld © ANP

OG3NE schuift hun grote droom op de lange baan

06 juni 2020 08:12

De meiden van OG3NE beginnen voorlopig nog niet met voorbereidingen op een nieuwe plaat. Vanwege de coronacrisis is het nu te lastig om op afstand van elkaar muziek te schrijven.

"Eigenlijk zouden we in mei een writerscamp gaan doen en voor het eerst helemaal meeschrijven van het begin af aan"

"Nieuwe muziek zit er voorlopig niet echt in", zegt Lisa tegen BuzzE. "Eigenlijk zouden we in mei een writerscamp gaan doen en voor het eerst helemaal meeschrijven van het begin af aan." De coronacrisis gooide echter roet in het eten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE's Lisa, Amy & Shelley veranderen in Earth, Wind & Fire

"We hadden er heel veel zin in, maar om nu half werk te leveren van een afstandje heeft voor mijn gevoel niet zoveel nut", legt Lisa uit. "We verzetten het gewoon en dan zien we het wel wanneer het weer kan en veilig is. Waarschijnlijk wordt het allemaal pas in 2021."

Het laatste album van OG3NE, 'Straight To You', kwam vorig jaar oktober uit. Het trio richt zich voorlopig op het maken van de populaire Home Isolation Video’s, de thuisconcerten en nog een aantal initiatieven die in de pijplijn zitten. "We gaan op dit vlak door. We zijn bezig om een aantal dingen op te zetten en uit te proberen", aldus Lisa.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!