Beeld © ANP

Reallifesoap André Hazes krijgt voorlopig geen vervolg

17 juni 2020 09:52

Waar eerst de kleine Dré (3) om de haverklap op de social media van ouders André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) verscheen, is het tweetal nu voorzichtiger met het posten van de kleine. En dat is dan ook precies de reden dat hun realityserie niet terug op de buis komt.

“Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem"

André hoopt zo zijn zoontje te kunnen afschermen. “Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem", legt hij uit”, vertelt hij in Grazia. "We hebben een heel leuk kind en dat willen we ook delen met de wereld, maar we willen niet meer zijn volledige gezichtje in beeld. Dat bedekken we op social media nu met een zonnebrilletje of zo, maar dat gaat met een soap niet werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grootste droom van André Hazes senior komt binnenkort uit

André vertelde in eerdere interviews al dat ze besloten te stoppen zodra hun ventje last van zijn bekendheid zou krijgen. En dat moment was nu. “Vooral in de tijd waarin we leven, met alle gekke dingen, moeten we hem toch een beetje beschermen. Dus dan maar geen soap. Maar zeg nooit nooit!”, aldus de volkszanger.

Vorige week sprak RTL Boulevard nog openhartig met de zanger over zijn nieuwe single en de relatie met Monique. Bekijk die video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes wilde niemand kwetsen met Zwarte Piet-foto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!