Beeld © YouTube-kanaal OG3NE

OG3NE trakteert fans op állerlaatste quarantaine-cover

18 juni 2020 15:10

De razend populaire home isolation-video's van OG3NE hebben hun langste tijd gehad. Niet dat de fans er klaar mee zijn, maar de dames zelf wel. Het trio bracht maandenlang covers uit die ze vanuit het comfort van hun huis opnamen, maar heeft nu besloten er een eind aan te breien. Het állerlaatste lied dat de zangeressen voor hun rekening nemen is 'Straight to You.'

"Heel erg jammer dat dit de laatste is"

Daarmee is het de beurt aan een nummer van henzelf; dat is voor het eerst sinds ze in hun Eurovisiesongfestival-medley hun eigen inzending 'Light and Shadows' zongen. Ook hun afscheidsliedje zorgt voor bergen aan positieve reacties. 'De lichtpuntjes van de coronacrisis', zo worden de meiden genoemd. 'Heel erg jammer dat dit de laatste is' en 'Ik heb erg genoten', klinkt het verder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Amy van OG3NE

'Straight to You' is de laatste in een lange lijn van covers. Het begon allemaal met 'Bohemian Rhapsody' van Queen, waarmee ze zelfs de aandacht trokken van de band zelf. De dames volgden het op met medleys van Simon & Garfunkel, Earth, Wind & Fire, The Three Degrees, Ed Sheeran, Dua Lipa en ga zo maar door. Lisa, Amy & Shelley gaan wél nog door met hun thuisconcerten, die via het internet te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ditmaal is Ed Sheeran de OG3NE-cover van de week

OG3NE vertelt in de video hieronder in geuren en kleuren over hun thuis-isolatie-successen. 

OG3NE weet te scoren met thuis-isolatie clips

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!