Beeld © YouTube-kanaal Maradonnie

Frans Bauer en rapper Donnie slaan de handen opnieuw ineen

18 juni 2020 16:54

Na het grandioze succes van 'Geen Centen, Maar Spullen' hebben Frans Bauer (46) en rapper Donnie (25) de smaak te pakken. Het samenwerken ging hen zo goed af dat ze het nog eens dunnetjes overdoen.

"De achtergrond is een stille hint"

Het onwaarschijnlijke duo Donnie en Frans scoorde een megahit met 'Geen Centen, Maar Spullen.' Het nummer haalde de top tien in de hitlijsten en de twee leken het erg naar hun zin te hebben met hun samenwerking. Het lijkt er nu op dat ze weer samen de studio ingedoken zijn. "Er gaan zaken gebeuren in Nederland over een aantal dagen, weken. Dan gaat het echt landelijk bekend worden", laat Frans weten op Instagram. "We gaan hier iets gigantisch doen met z’n tweeën."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer kon programma niet van zich afzetten

Donnie beaamt het goede nieuws: "We zijn weer hier." Maar het is nog eventjes afwachten wat hij samen met Frans uit de hoge hoed zal toveren. "Wat er precies gaat gebeuren, mensen hou het in de gaten", is Frans' boodschap aan hun fans.

Donnie licht al een tipje van de sluier op. "De achtergrond is een stille hint", zegt hij al wijzend naar het bord van een Chinees restaurant.

Frans en Donnie blikken terug op het succes van 'Geen Centen, Maar Spullen' in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!