Beeld © ANP

Edsilia Rombley en Kenny B bundelen krachten voor duet

25 juni 2020 11:04

Zij werd al eens genoemd in een nummer van hem, maar tot een echte samenwerking tussen Edsilia Rombley en Kenny B was het nog niet gekomen. Tot vrijdag, want dan komt hun gezamenlijke duet 'Goed voor mij' uit.

"Ik vind dit echt geweldig"

"Toen er werd geopperd weer eens een duet op te nemen, dacht ik meteen: ‘Als er íemand is waar ik vrolijk en blij van word, is dat Kenny B’. Ik waardeer hem als mens en als artiest. Ik ben dan ook ontzettend trots en vind het te gek dat wij samenwerken", laat Edsilia weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal, Edsilia en Jan hebben goed nieuws over songfestival

Ook Kenny is blij met de samenwerking. "Ik heb al heel lang bewondering voor Edsilia. Ik noemde haar al in de tekst van mijn lied 'Parijs' en ik had niet gedacht bij het schrijven van dat nummer dat we ooit samen zouden werken. Ik vind dit echt geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edsilia Rombley deelt het geheim achter haar 20-jarige relatie

Het liedje is een catchy zomerplaat en de tekst is gebaseerd op het ontstaan van een relatie die soms begint als een hechte vriendschap. "Uiteindelijk moet je ervoor kiezen of je vrienden blijft, of de sprong durft te wagen en te zeggen: ‘Dit voelt goed, jij bent goed voor mij, laten we ervoor gaan’. Daar gaat dit nummer over, er wordt op een leuke en speelse manier verteld hoe spannend dat eigenlijk is", aldus Edsilia. "Je kunt de tekst natuurlijk op meerdere manieren interpreteren, maar dit was mijn eigen ervaring."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!