Beeld © ANP

Duncan Laurence trakteert fans op bijzondere clip

1 juli 2020 13:24

Met hulp van zijn fans heeft Duncan Laurence een interactieve videoclip gemaakt bij zijn nummer 'Someone Else'. Volgers konden via zijn Instagram Story kiezen welke wending sommige momenten in de clip van Duncan zouden krijgen. Ook konden fans eigen video's insturen die tijdens de clip te zien zijn. Woensdag werd het eindresultaat gepubliceerd.

"Het was onwijs leuk om niet alleen met mijn team creatief aan de slag te gaan, maar ook met mijn fans"

Volgers konden in het begin van de video bijvoorbeeld kiezen of Duncan een wit jasje of een zwart jasje aan zou trekken en of hij aan het einde 's avonds door bleef rijden in de auto of uit ging stappen voor een wandeling. Tussendoor zijn korte fragmentjes te zien van fans die elkaar knuffelen en zoenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence krijgt goud voor nieuwe single

Duncan is blij met het eindresultaat. "Het was een supertof en intensief proces. Het was onwijs leuk om niet alleen met mijn team creatief aan de slag te gaan, maar ook met mijn fans. Ik kon hen voor mijn gevoel écht bereiken en ze meenemen in het proces van het maken van de video. Zeker in deze tijden waarin optredens schaars zijn, heb ik ervan genoten om samen met hen deze prachtige video te kunnen maken en ik ben dan ook heel erg trots op het eindresultaat."

Duncan Laurence: 'Jeangu mag me altijd bellen'

01:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!