Beeld © ANP

Jay-Z ziet festival-droom uiteenspatten

02 juli 2020 10:15

Het Made In America-festival dat jaarlijks in Philadelphia wordt gehouden gaat dit jaar niet door. Dat meldt 'The Hollywood Reporter'. Het festijn van rapper Jay-Z is vanwege de coronapandemie geannuleerd.

"Nu is het moment om de gezondheid van onze artiesten, fans, partners en de gemeenschap te beschermen en de focus te leggen op het steunen van organisaties en individuen die strijden voor sociale gerechtigheid en gelijkheid in ons land"

Oorspronkelijk zou Made In America tijdens het Labour Day-weekend op 5 en 6 september plaatsvinden op de Benjamin Franklin Parkway in Philadelphia. Roc Nation, het bedrijf van Jay-Z dat het feest organiseert, zegt in een verklaring te werken aan de planning voor volgend jaar en te strijden tegen 'een aantal pandemieën'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jay-Z legt uit waarom hij bleef zitten tijdens volkslied

"2020 is een jaar als geen ander. We leven in een cruciaal moment in onze geschiedenis. Samen vechten we parallel tegen een aantal pandemieën: Covid-19, systematisch racisme en bruut politiegeweld. Nu is het moment om de gezondheid van onze artiesten, fans, partners en de gemeenschap te beschermen en de focus te leggen op het steunen van organisaties en individuen die strijden voor sociale gerechtigheid en gelijkheid in ons land."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé en Jay-Z moeten voor de rechter komen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!