Beeld © ANP

Verleidelijke bikinifoto Famke Louise maakt de tongen los

06 juli 2020 21:20

Geen coronakilo's voor Famke Louise. De 21-jarige slijt tegenwoordig haar dagen in de sportschool en dat is goed te zien op haar jaloersmakende vakantiekiekjes. Enkel gehuld in een nietsverhullende, witte bikini doet de zangeres haar volgers het hoofd op hol slaan.

"Mijn denkwijze was niet meer gezond en daar moet je jezelf voor bewaken"

De 'Vroom'-zangeres is momenteel op Ibiza, waar ze heerlijk geniet van de Spaanse zon. Natuurlijk wordt de vakantiepret vastgelegd voor het nageslacht, ahum: haar miljoen Instagram-volgers. Hoewel het uitzicht spectaculair is, zijn haar borsten het onderwerp van gesprek in de comments. Veel van haar fans denken te zien dat Famke tepelpiercings heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise daagt Ali B uit tot een duel

Ook haar afgetrainde figuur maakt heel wat los onder de post. In een nieuwe vlog laat Famke weten het roer volledig om te hebben gegooid. "Ik ben hard bezig met werken aan mezelf: fit worden, gezond leven en zorgen dat ik lekker in mijn vel zit zodat ik ook beter mijn werk kan doen”, legt ze uit.

In dezelfde vlog komt ze ook terug ook haar omstreden optreden in de talkshow M, waar ze zong zonder autotune. "Ik weet dat ik misschien niet de beste zangeres ben van Nederland en dat ik dat nooit ga worden, maar ik wil mijn groei met jullie delen", verklaart de 21-jarige. En dan heeft Famke het ook over mentale groei, want de zangeres is druk bezig om haar gevoelens een plekje te geven en met iemand hierover te praten. "Mijn denkwijze was niet meer gezond en daar moet je jezelf voor bewaken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise zenuwachtig voor optreden zonder autotune

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!