Spice Girls Beeld © ANP

Spice Girls hadden geheime bijeenkomst (inclusief Victoria)

13 juli 2020 15:48

Emma Bunton (44) heeft tijdens haar radio-programma 'Sunday Heart FM' verklapt dat ze afgelopen week een geheime wandeltocht heeft gemaakt met al haar Spice Girls-collega's, inclusief Victoria Beckham (46).

"Afgelopen week heb ik Geri, Mel B, Mel C en Victoria eindelijk weer gezien!"

"Terwijl alles langzaamaan weer een beetje normaal wordt, beginnen we ook weer een beetje met vrienden af te spreken. Wat gek is, want ik dacht dat ik ze nooit meer zou zien, tenzij het via Zoom was", meent Emma. "Maar afgelopen week heb ik Geri, Mel B, Mel C en Victoria eindelijk weer gezien!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham zegt 'definitief nee' tegen Spice Girls-reünie

Volgens Baby Spice was de wandeling niet iets wat fans misschien van de dames verwacht zouden hebben. "Misschien dacht je dat we ergens in een bar of bij iemand in de tuin zouden afspreken om wat te drinken, maar nee. We gingen een social-distancingwandeling in het bos maken."

De zangeres blikte ook terug op de zomer van 2019, toen de Spice Girls - zonder Victoria - een concert op Wembley gaven. "Dit jaar liepen we in onze kaplaarzen door de regen. Ook iets wat je niet iedere dag ziet: vijf Spice Girls in kaplaarzen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Spice Girls willen nóg een keer op tour'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!