Kanye West Beeld © ANP

Kanye luidt noodklok op Twitter: Kris en Kim wilden me opsluiten

21 juli 2020 07:47

Een dag na zijn eerste veelbesproken campagnebijeenkomst beheerst Kanye West (43) opnieuw de entertainmentmedia. Nu vanwege een serie tweets waarin hij uithaalt naar zijn vrouw Kim Kardashian (39) en schoonmoeder Kris Jenner (64). Ook brengt hij zijn mentale gezondheid ter sprake.

"De West-kinderen zullen nooit in Playboy staan"

Volgens Kanye, die momenteel in zijn ranch in Wyoming zit, hebben Kim en Kris geprobeerd hem 'op te sluiten met een dokter'. 'Als ik word opgesloten als Mandela, moeten jullie weten waarom', schrijft hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kanye West drong aan op abortus bij Kim Kardashian

Ook stelt Kanye dat de horrorfilm Get Out uit 2017, waarin de hoofdpersoon ook wordt vastgezet, eigenlijk over hem gaat en twitterde de rapper over dochter North. De muzikant gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om te voorkomen dat zij net als haar moeder ooit in Playboy belandt. 'De West-kinderen zullen nooit in Playboy staan', aldus Kanye.

Later lijkt de rapper iets milder te worden als hij schrijft dat hij van Kim houdt en dat de familie in de buurt moet wonen. "Daar beslist E! of NBC niet meer over", zegt hij verwijzend naar de makers van de serie Keeping Up With The Kardashians.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers vrezen voor mentale toestand van Kanye West

Zondag barstte Kanye in tranen uit tijdens zijn eerste presidentiële bijeenkomst. Hij riep daar dat hij had aangedrongen op een abortus, toen Kim Kardashian zwanger was van hun North. Sindsdien maken veel fans zich zorgen over de mentale toestand van Kanye.

Elon Musk, een goede vriend van Kanye, stelt op Twitter dat het goed met hem gaat. 'We spraken een uurtje geleden met elkaar. Hij lijkt in orde', schreef hij in antwoord op bezorgde fans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians 'zeer bezorgd' om Kanye's huidige mentale toestand

De rapper maakte op Twitter ook bekend dat zijn nieuwe album vrijdag uitkomt. De muzikant deelde een screenshot met daarop de tracklist van twaalf nummers. 'De focus gaat nu op muziek. 'Donda' komt vrijdag', schreef hij.

Het is nog maar de vraag of Kanye's plaat echt vrijdag wordt gelanceerd. In het verleden stelde hij releases vaker op het allerlaatste moment uit omdat hij nog niet tevreden was. Kanye's laatste album 'Jesus is King' kwam vorig jaar oktober uit. Twee maanden later bracht Kanye ook een plaat uit met het koor van zijn muzikale 'kerkdienst' 'Sunday Service'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!