Romy Monteiro laat haar hart spreken op nieuwe track

21 juli 2020 13:07

Romy Monteiro (27) brengt voor het eerst een Nederlandstalige single uit. Het nummer, dat de titel 'Hij was voor altijd' krijgt, verschijnt vrijdag.

"Ik vind het doodeng dat mensen straks alles horen, maar het kan niet anders dan zo"

De zangeres werkte voor het uptempo liedje onder meer samen met Linde Schöne. Daarvoor moest ze haar volledige hart uitstorten. "Ik maak uitgebreide briefings waarin ik van alles over mezelf vertel. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt: werd van onbekend meisje een musicalster, werd verliefd, ben verloofd, nét niet getrouwd en vervolgens overwerkt geraakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro openhartig over jeugd zonder vader

"Als mensen voor me schrijven, moeten ze toch veel over mij weten", gaat Romy verder. "Hoe moet ik me er anders in kunnen terugvinden? Ik moet me helemaal blootgeven, anders werkt het niet. Muziek is kwetsbaar, naakt en puur, dus dat moet een tekst ook zijn. Ik vind het doodeng dat mensen straks alles horen, maar het kan niet anders dan zo."

Romy, de dochter van Antje Monteiro, brak door dankzij haar deelname aan The Voice of Holland. Daarna speelde ze onder meer de hoofdrol in de musical The Bodyguard en presenteerde ze diverse programma's voor AVROTROS en SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond van Antje en Romy Monteiro aangevallen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!