Beeld © ANP

Eerbetoon Antonie Kamerling bezorgt Kris Kross Amsterdam hit

31 juli 2020 15:29

Kris Kross Amsterdam heeft opnieuw een hit in handen. Het Nederlandse dj-trio komt met hun nieuwe 'Mij niet eens gezien' op nummer 4 binnen in de Single Top 100. Yuki, Sander en Jordy noteren daarmee hun zesde top 5-hit.

'Mij niet eens gezien' is een bewerking van de klassieker 'Toen ik je zag', die dankzij Antonie Kamerling en de film All Stars een grote hit werd in 1997. Het dj-trio sloeg ervoor de handen ineen met Lil' Kleine en Yade Lauren. Zij scoren respectievelijk hun twintigste en tweede top 5-hit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Opnames nieuwe All Stars-serie van start gegaan

De remake is een eerbetoon aan Antonie, die op 6 oktober precies tien jaar geleden overleed. Het nummer werd destijds opnieuw een nummer 1-hit, nadat het in 1997 al vijf weken op de eerste plaats had gestaan. 'Mij niet eens gezien' maakt wel een betere start dan 'Toen ik je zag'. Dat nummer kwam 23 jaar geleden op 87 binnen. Het duurde vervolgens nog vijf weken voordat de single in de top 5 belandde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Antonie Kamerling geëerd met nieuwe versie Toen ik je zag

Brûni Heinke werkte tijdens haar tijd in GTST nauw samen met Antonie Kamerling. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt ze over het bijzondere laatste gesprek met haar talentvolle televisiezoon, enkele weken voor zijn overlijden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!