André Hazes Beeld © Instagram @andrehazes

Ontspannen André Hazes voelt zich gezegend met zijn gezin

07 augustus 2020 21:16

André Hazes (26) en zijn gezin zijn ondanks de cornamaatregelen toch naar het buitenland vertrokken. De zanger brengt zijn vakantie door in Italië, waar hij naar eigen zeggen een weekje 'even alles loslaat'.

"Gezegend voor het leven"

Op Instagram deelt de entertainer het een na het andere zonnige vakantiekiekje. 'Gezegend voor het leven', schrijf hij onder één van hen. Voor het eerst sinds lange tijd kan de André écht genieten van zijn gezin. "Het klinkt supercliché, maar ik ben het gezinsleven zo gaan waarderen", zei hij eerder deze week nog over de situatie in de Nieuwe Revu.

"Door die coronacrisis, hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongeloof lijk dankbaar voor mezelf en de mensen om me heen. Waarom heb ik daar in godsnaam niet drie jaar eerder van genoten? Het is blijkbaar een proces waar ik doorheen moest. Ik kan nu bijvoorbeeld enorm ontspannen van het brengen en halen van kleine Dré naar school of zwemles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes had redding nodig: 'Bridget en ik waren net zo wild'

Hoewel André druk is met het 'spammen' van zijn Instagram-volgers, probeert hij zijn zoontje zo min mogelijk met zijn gezichtje op social media te zetten. "Al die aandacht doet wel iets met een kind", zei hij in hetzelfde interview. "Hij vind het zelf behoorlijk irritant worden dat mensen hem steeds vaker aanstaren of aanspreken. Daar moeten we als ouders dan ook wel naar luisteren."

André, Monique en de kleine Dré zijn samen met vrienden op reis. Iets wat volgens de populaire zanger zeldzaam is. Hierover zei hij tegenover het weekblad: "Er komen regelmatig leuke kennissen bij, maar mijn echte vrienden zijn de personen die altijd al in mijn leven zijn geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

André Hazes krijgt geen genoeg van zoontje op vakantie

Voor zijn vakantie werkte de Hazes-telg flink aan zijn nieuwe muziek. Zo verraste hij zijn fans zelfs met een Engelstalig nummer. Hoe dat zit zie je in deze video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!