Beeld © RTL Boulevard

K3 reageert op controversiële rapversie Oya Lélé

11 augustus 2020 15:37

Rapper Gofast heeft een eigen versie gemaakt van de K3-hit 'Oya LéLé'. Studio 100 is er niet bepaald blij mee en overweegt zelfs juridische stappen te nemen. Maar wat vinden Hanne, Marthe en Klaasje er eigenlijk zelf van?

"Opeens hebben we nu een veel breder publiek"

Beter goed gejat dan slecht bedacht, moet rapper Gofast gedacht hebben toen hij het nummer '3K', zijn eigen versie van Oya Lélé, uitbracht. Hanne van K3 vindt zijn 'remix' eigenlijk wel een mooi compliment. "Wij vinden het superleuk dat ze ons nummer appreciëren. Hij zegt ook zelf in het filmpje dat K3 zijn jeugd mede heeft bepaald." Eigenlijk vindt ze het wel leuk dat er nu ook volwassenen naar hun muziek luisteren. "Opeens hebben we nu een veel breder publiek, dus we hebben het maar ontvangen als een compliment", voegt Klaasje eraan toe.

Hun hele reactie zie je in deze video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-Klaasje moet nog even wennen aan samenwonen met vriend

Miguel Wiels, de schrijver van het nummer, is minder enthousiast. Hij laat aan Het Laatste Nieuws weten: "Ik heb de cover een paar keer beluisterd, maar begreep er niet veel van omdat de zanger vrij onverstaanbaar articuleert en murmelt." Ook Studio 100 is niet blij met de grove cover en daarom gaan ze uitzoeken of ze juridische stappen gaan ondernemen. "Deze compositie is onze eigendom en mag je niet zomaar stelen. Ik vermoed dat we het hier niet bij zullen laten en dat Studio 100, als producent, stappen zal ondernemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-componist beschuldigt zangeres van plagiaat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!