Beeld © ANP

Suzan & Freek brengen samen met Snelle ontroerende ode aan thuis

21 augustus 2020 10:59

Wat hebben Suzan (28) & Freek (27) en rapper Snelle (24) met elkaar gemeen? Ze zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. En als ze dan ook nog eens de krachten gaan bundelen heb je een gegarandeerde hit in handen.

Suzan en Freek besloten om het niet alleen met elkaar te doen, maar Snelle bij hun muzikale succes te betrekken. Los van elkaar hebben ze geregeld een hitje te pakken. Zo maakte het grote publiek kennis met Suzan en Freek, dankzij hun hit 'Als Het Avond Is', en weet Snelle met 'Reünie' en de samenwerking met Marco Borsato in de vorm van 'Lippenstift', de lijsten te bestormen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snelle 'is veranderd': 'Het gaat wel heel snel'

Suzan & Freek en Snelle hebben vandaag het liedje 'De Overkant' uitgebracht en dat is niets minder dan een ode aan waar ze vandaan komen. Zo komt het duo uit de Achterhoek en Snelle uit een streek tussen Zutphen en Deventer. Het drietal wil met dit liedje een ode 'aan het gevoel van thuiskomen' geven en dat is ze gelukt.

Zo gaan ze alle drie terug naar de plek waar ze zijn opgegroeid en dat levert een prachtige videoclip op, die zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan & Freek trakteren fans op goed nieuws

Snelle gaat het nog druk krijgen. De rapper neemt binnenkort namelijk plaats in een van de rode stoelen in The Voice Kids. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!