Guus Meeuwis Beeld © ANP

Guus Meeuwis krijgt bijzonder cadeau van De Efteling

24 augustus 2020 13:38

Het is alweer 25 jaar geleden sinds Guus Meeuwis (48) doorbrak met 'Het is een nacht' en dat vraagt om een groots feest, vindt de Efteling. Daarom krijgt de Brabantse zanger van de Efteling, namens heel Brabant, een fonteinenshow in het pretpark.

"Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau van de Efteling heb mogen ontvangen"

De show is van 8 oktober tot en met 15 november te aanschouwen. Daarbij worden de grootste hits van Guus ten gehore gebracht, afgewisseld door Eftelingmuziek. De show draagt de titel Aquanura met een zachte G, een verwijzing naar zijn populaire concertreeks Groots met een zachte G.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis niet langer te zien in nieuw seizoen Ik hou van Holland

Eigenlijk zou de 48-jarige zanger dit jaar voor de 15e keer op rij zijn stadionconcerten geven, maar die werden vanwege het coronavirus afgelast. "Het was heel speciaal om met de Efteling samen te werken aan deze show. De manier waarop mijn muziek verweven is met de herkenbare Efteling-klanken maakt mij heel trots. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau van de Efteling heb mogen ontvangen en kan haast niet wachten om het eindresultaat te zien”, vertelt Guus in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis genoot van eerste optreden sinds maanden

“Twee grote Brabantse iconen komen samen ter ere van het artiestenjubileum van Guus Meeuwis. Als provincie kunnen wij deze samenwerking alleen maar toejuichen”, licht commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk, toe. Hij zal op 8 oktober aanwezig zijn bij de première van deze Aquanura show. “Ik voel me zeer vereerd dat ik namens de provincie Guus op deze manier mag feliciteren met zijn jubileum.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!