Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace laat weer van zich horen na racistische berichten

24 augustus 2020 15:26

Glennis Grace (42) heeft nadat ze dinsdag op haar Instagram-account de naam en foto van een 13-jarige jongen deelde, weer van zich laten horen op social media. 'Laat me je krijger zijn', schrijft ze bij een krachtige pose.

"Laat me je krijger zijn"

De jongen vond het nodig om Glennis een reeks privéberichten te sturen met daarin zwaar racistische teksten. Zo schold hij haar onder andere uit voor 'tering zwarte hoer'. De zangeres beklemtoonde eerder dat ze geen onderscheid maakt in leeftijd als het om racisme gaat, wat ze met haar nieuwste post nogmaals benadrukt. "Ik doe het niet alleen voor mezelf. Ik strijd al heel lang tegen racisme", zei de zangeres donderdagavond bij Jinek in tranen. "Het raakt me al lang niet meer. Dan verbaas ik me erover dat het me wel nog raakt. En dat is fucked up."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Glennis Grace slachtoffer geworden van hacker

Grace kreeg op social media veel steunbetuigingen voor haar actie, maar er zijn ook mensen die vonden dat zij te ver ging door de 13-jarige publiekelijk te veroordelen. Gelukkig heeft Glennis haar Lévy, die haar door dik en dun steunt. Aan RTL Boulevard vertelde ze eerder hoe sterk de band tussen de twee nu is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace in tranen bij Jinek door gesprek over racisme

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!