The Opposites Beeld © ANP

Rapper The Opposites hint op langverwachte reünie

24 augustus 2020 18:42

The Opposites overwegen ruim een jaar na een comeback op het podium om ook weer samen de studio in te gaan. Twan van Steenhoven (35), beter bekend als Big2, heeft het al eens geopperd maar het is er nog niet van gekomen, zei hij maandag in de 'Coen en Sander Show' op Radio 538.

"Ik heb wel al eens lichtjes geopperd: moeten we niet eens een keer een middag de studio in"

"Zowel Willem als ik zijn allebei nog steeds bezig met ons solowerk. Daar zijn we heel druk mee bezig. Ik heb wel al eens lichtjes geopperd: moeten we niet eens een keer een middag de studio in? Daar is tot nu toe niet echt iets op teruggekomen. Maar het is ook niet een definitieve nee of zo. Maar het is meer: we zijn bezig met andere dingen", aldus Twan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Opposites maken eenmalige comeback

De rapper wil geen hoge verwachtingen scheppen. "Ik denk dat het nooit een keiharde comeback zal zijn", zegt hij. "Ik kijk altijd naar De Jeugd van Tegenwoordig, die gezellig één keer in het jaar een weekje ergens gaan zitten en dan gaan ze lekker een albumpje maken. Wij zouden ook een keer een liedje kunnen maken, dat zou nog best leuk zijn."

The Opposites maakten in 2012 voor het laatst een album. Het duo besloot in 2014 voorlopig uit elkaar te gaan. Afgelopen weekeinde zouden Twan en Willem op Lowlands optreden. Dat optreden is nu naar volgend jaar verplaatst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willem de Bruin niet rouwig om uiteenvallen The Opposites

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!