André Hazes Beeld © Instagram @andrehazes

André biecht op: 'Monique is de liefde van mijn leven'

23 september 2020 16:10

André Hazes zit op de biechtstoel bij 'Veronica Magazine'. De 26-jarige zanger staat in het blad uitgebreid stil bij zijn fouten, zoontje André Junior (3), zijn breuk met Monique en zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland (45).

"Vanaf dag één heeft zij alles met mij meegemaakt"

Van de losbandige feestganger die hij vorig jaar nog was tot de breuk met zijn vriendin Monique; alles komt voorbij op het album Thuis. De nummers zijn dan ook persoonlijker dan ooit. Zo schreef hij de track 'Te Laat' over wat het met hem zou doen als Monique een andere man tegen zou komen. "Iemand stelde me die vraag toen we uit elkaar waren. Ik wist dat ik daar niets over zou kunnen zeggen, omdat ik zelf met een ander was. Maar toen ik het liet bezinken, dacht ik: het zou wel echt een ding zijn", vertelt hij in de gids. "Ik zou die man het leven echt zuur maken. Hij zou elke dag een lekke band hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes staat stil bij bijzondere mannen in zijn leven

Maar de rollen waren omgedraaid: André had een ander en Monique bleef wonder boven wonder rustig. Hierover vertelt de populaire zanger: "Zij wist dat het geen 'blijvertje' was. Ik denk dat ze daarom zo rustig is gebleven. Als ik er over de vloer kwam, kreeg ik nog steeds een bak thee."

Hoewel hij geen spijt heeft van zijn uitstapje met Bridget, vertelt André dat er van een lange toekomst samen nooit sprake was. "We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had (...) We hebben samen besloten te stoppen. Voordat ik toen naar Curaçao vertrok, zagen we al in dat dat het beste voor ons allebei was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes: 'Rox en ik hadden elkaar nooit zelf opgezocht'

Op het eiland wakkerde de liefde tussen hem en de moeder van zijn kind weer aan en sindsdien is André weer samen met zijn 'Moon'. En zo blijft het voorlopig ook wel even als het aan de zanger ligt: "Er is geen vrouw, geen méns, die mij zo goed kent als Monique. Vanaf dag één heeft zij alles met mij meegemaakt: de shit, het succes, hoe hard je ervoor hebt moeten knokken (...) Zelfs al zou het verkeerd gaan tussen ons: Monique zal altijd de liefde van mijn leven zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuw album André Hazes 'te pijnlijk’ voor Monique

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!