André Hazes Beeld © ANP

André Hazes verklaart waarom hij tattoo Monique liet weglaseren

24 september 2020 07:21

In 'Getekend voor het leven' staat de zanger mensen bij die lijden onder tatoeages en daarom de kans krijgen die weg te laten laseren. Zelf heeft André Hazes (26) ook al eens wat weg laten halen: de naam van zijn vriendin Monique bijvoorbeeld, wat destijds voor veel ophef zorgde. In 'Veronica Magazine' bespreekt hij het misverstand.

"Als ik foto’s van die tatoeage zag, irriteerde 'ie me"

Ja, hij heeft de tattoo in zijn nek laten weghalen, maar dat had niet specifiek te maken met hun korte breuk. Dat legt de Hazes-telg uit in het blad. De tattoo in zijn nek liet Dré zetten toen hij net vader was geworden. "Ik had Monique op mijn ketting en ik had Monique in mijn nek – van alle kanten moesten ze zien: ik hoor bij haar. Als ik foto’s van die tatoeage zag, irriteerde 'ie me. Het was zo’n zwaar blok, terwijl de Maya-kalender op mijn rug best mooi is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Hazes herdenkt overleden André Hazes: 'Mis je steeds meer'

André was er dus al niet blij mee en toen het uitging besloot hij hem weg te laten laseren. Inmiddels is zijn lief wel weer present op zijn lichaam, ditmaal achter zijn rechteroor. "Ik wil ook nog wat anders voor haar en Dré doen", aldus de zanger.

André reageert in de tv-gids ook op de geruchten dat hij in New York een tattoo liet zetten voor Bridget Maasland, met wie hij toen een verhouding had. "Ik was met Djarno in New York en daar had ik het leuke idee om elke dag een andere tatoeage te laten zetten. Dit (een tekst op zijn linker onderarm, red.) was dag één, de brug daaronder was dag twee. Op dag drie zou ik een portret van Elvis op mijn hand laten zetten. Gelukkig had die man daar geen tijd voor, dus ik ben gered. Ik moet gewoon even iets meer gaan nadenken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes moest vechten om zijn zoontje te zien

Eerder ging ook al het gerucht dat Dré zijn Roxeanne-tattoo had laten weghalen. In onderstaande video reageert hij daarop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!