Beeld © ANP

Snelle en Maan maken kans op Buma NL Awards

24 september 2020 12:18

Snelle, Maan, Suzan & Freek en Jonna Fraser maken allen kans op twee Buma NL Awards. Zij kunnen allemaal worden bekroond voor meest succesvolle album en single, maakte de organisatie donderdag bekend.

Snelle en Jonna Fraser zijn genomineerd in de categorie hiphop. Op de prijs voor meest succesvolle single hiphop maakt ook Henkie T kans. Josylvio is de derde genomineerde voor meest succesvolle album hiphop. Suzan & Freek en Maan kunnen bekroond worden in de categorie pop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snelle neemt voor het eerst een kijkje in The Voice Kids-studio

In de week vanaf 5 oktober worden ook prijzen uitgereikt voor meest succesvolle album en single Hollands en alternatief. Zo kunnen Frans Bauer, Snollebollekes en Jannes de prijs winnen voor beste Hollandse album en zijn The Kik, Daniël Lohues en Eefje de Visser genomineerd voor hun albums in de categorie alternatief.

De Buma NL Awards worden dit jaar vanwege de coronacrisis niet uitgereikt in TivoliVredenburg. De winnaars, op basis van de verkoop-, download-, en streaminggegevens, worden in de week van 5 oktober op verschillende momenten bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snelle verplaatst concerten AFAS Live om coronamaatregelen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!