Beeld © Getty Images

Afrojack stapt dit weekend in het huwelijksbootje

25 september 2020 12:39

Afrojack gaat het weekend van zijn leven tegemoet. De 33-jarige dj gaat namelijk het jawoord geven aan zijn grote liefde Elettra Lamborghini (26), zo verklapte hun weddingplanner aan RTL Boulevard.

"Het wordt mooi en ik kijk ernaar uit"

Op Instagram circuleren er verschillende foto's van Elettra, terwijl ze poseert met boeketten bloemen. 'Het wordt mooi en ik kijk ernaar uit', valt er te lezen op haar account. Daarbij had ze haar weddingplanner getagd en die deelde op zijn beurt weer een kiekje. 'bride to be', valt er te lezen. De weddingplanner laat aan RTL Boulevard weten dat de twee elkaar dit weekend het jawoord zullen geven. Op zaterdag zal de ceremonie plaatsvinden nabij het Comomeer, schrijven verschillende Italiaanse media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Afrojack wil geen mondkapjes op haar droomhuwelijk

Afrojack en Elettra lieten in 2018 al weten dat ze het meer dan gezellig samen hebben. "Hij laat me elke dag als een prinses voelen", vertelde ze destijds. Op eerste kerstdag vorig jaar vroeg de wereldberoemde dj zijn grote liefde ten huwelijk.

Hoewel Afrojack inmiddels immens populair is, werkt Elettra ook hard aan haar muziekcarrière, hieronder vertelt ze er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!