Guus Meeuwis en Manon Meijers Beeld © ANP

Verliefde Guus Meeuwis 'knapt uit elkaar van geluk'

30 september 2020 19:48

'Ik was al gelukkig, maar na dit boek knap ik echt uit elkaar van geluk', schrijft Guus Meeuwis (48) op Instagram. Zijn aanstaande bruid Manon Meijers (42) lanceert binnenkort haar boek 'Kleed jezelf gelukkig' en de Brabantse zanger is apetrots. 

"Ineens ben je verloofd met een schrijfster"

Vandaag kreeg Manon de eerste versie van haar boek thuisgestuurd en Guus pakte natuurlijk meteen zijn kans. 'En ineens ben je verloofd met een schrijfster', deelt hij bij een foto van de cover van het boek. 'En trots. Dit is een boek met een boodschap.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis krijgt bijzonder cadeau van De Efteling

In Kleed jezelf gelukkig laat Manon je zien dat je kleding een stuk belangrijker is dan je in eerste instantie dacht. Volgens de styliste onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. Manon ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij je past, zonder dat je daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. 

'Het boek gaat niet over mij, maar over de kracht en de impact van je kleding', benadrukt Manon op social media. 'Je kleding is namelijk je tweede huid en we onderschatten nogal hoe het ons en onze omgeving beïnvloed.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis weet verloofde Manon tot tranen toe te roeren

Als een ‘echte man’ lanceerde Guus in deze gekke tijd toch gewoon een lekkere meezinger zoals we dat van hem gewend zijn. Op zijn nieuwe album is er ook een speciaal plekje voor zijn Manon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!