Bond-song Billie Eilish krijgt na ruim halfjaar uitstel videoclip

01 oktober 2020 12:21

Meer dan zeven maanden na de release van de single komt er eindelijk een videoclip bij het nummer 'No Time To Die' van Billie Eilish. De video gaat vandaag om 18.00 uur in première op het YouTube-kanaal van de zangeres en bevat vermoedelijk ook beelden uit de nieuwste James Bond-film.

'No Time To Die' is de titelsong van het nieuwe 007-avontuur. De single werd al op 14 februari gelanceerd in aanloop naar de bioscooprelease, die in april zou zijn. Vanwege de coronacrisis bleef de film echter nog een tijd op de plank liggen. Hij komt nu op 12 november uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Er komt een spin-off over dochter James Bond'

No Time To Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Documentaire over Billie Eilish komt in februari uit

Andere hoofdrollen worden vertolkt door Rami Malek, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear en Ana de Armas. Buddy Vedder sprak de cast eerder dit jaar op Jamaica:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!