Guus Meeuwis Beeld © ANP

Guus Meeuwis ontroerd door eigen fonteinenshow Efteling

08 oktober 2020 23:50

Guus Meeuwis (48) was donderdagavond aanwezig bij de première van de fonteinenshow Aquanura met een zachte G in de Efteling. De zanger was 'trots en ontroerd' door het eerbetoon vanwege zijn 25-jarig jubileum, zo laat hij weten op Instagram.

"Ik was natuurlijk vooraf betrokken bij het ontwerp van deze show, maar om het nu in het echt te zien en te horen is geweldig"

Guus deelt foto's van onder meer hem en Pardoes de Tovernar, de mascotte van het pretpark. Op de achtergrond torenen de waterstralen van de Aquanura-show, die tot en met 15 november te aanschouwen is, boven hen uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verliefde Guus Meeuwis 'knapt uit elkaar van geluk'

Nadat de zanger de show voor het eerst had gezien, bedankte hij de algemeen directeur van de Efteling Fons Jurgens. "Het was echt overweldigend! Ik was natuurlijk vooraf betrokken bij het ontwerp van deze show, maar om het nu in het echt te zien en te horen is geweldig, zo speciaal." Er kon geen publiek te gast zijn bij de première, maar de zanger vindt het een hele eer dat de fonteinenshow 'nu elke avond voor zoveel bezoekers te zien zal zijn'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis niet langer te zien in nieuw seizoen Ik hou van Holland

Voor zijn jubileum zou de zanger eigenlijk voor de 15e keer op een rij de stadionconcerten van Groots met een zachte G geven, maar die werden vanwege het coronavirus afgelast. "Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik dit bijzondere cadeau van de Efteling heb mogen ontvangen en kan haast niet wachten om het eindresultaat te zien", zei Guus eerder.

Ondertussen is de zanger ook nog druk bezig met het plannen van een huwelijk:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!